Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACTY-718G

Pretul aspiratoarelor fara sac a scazut foarte mult in ultimul timp, astfel ca veti putea alege un model cu specificatii bune chiar si cu un buget mai mic de 200 de lei. Oferta aspiratoarelor ieftine este foarte variata, alegerea unui aspirator bun nefiind foarte usoara, insa va veti putea ghida dupa parerile altor clienti care au achizitionat acel model.  Compania autohtona Star-Light are in oferta mai multe aspiratoare ieftine fara sac care ofera un raport bun calitate/pret iar in continuare vom incerca sa va prezentam un astfel de model care are reviewuri bune de la clienti.

Star-Light ACTY-718G este un aspirator fara sac cu un design modern care poate fi achizitionat in doua combinatii de culori: gri/portocaliu si negru/rosu. Acest aspirator are dimensiuni de 26.8 x 26.5 x 38.5 cm si o greutate de 5.3 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul unui maner ergonomic situat in partea superioara. Cele trei roti vor depasi usor obstacolele mai mici precum covoare sau praguri iar cablul de alimentare cu o lungime de 5 metri va ofera o libertate buna de miscare.

Star-Light ACTY-718G

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACTY-718G

Star-Light ACTY-718G are un motor care dezvolta o putere de aspirare de 180 W, consumul de energie fiind incadrat intr-una din cele mai bune clase, A. Performanta curatarii suprafetelor dure precum gresie si parchet este incadrata in aceeasi clasa A, iar cea a curatarii covoarelor si mochetelor este incadrata in clasa B. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.8 litri si se poate goli usor deasupra cosului de gunoi fara sa trebuiasca sa atingeti mizeriile aspirate.

Nivelul de zgomot este unul dintre punctele slabe ale acestui model, valoarea de 77 dB fiind destul de ridicata daca luam in considerare dimensiunile si puterea de aspirare. Un alt aspect negativ este eficienta de filtrare a aerului reemis care este incadrata doar in clasa D, filtrul HEPA nereusind sa capteze toate particulele aspirate de praf si alergeni.

Peria standard cu doua pozitii este eficienta atat pe parchet si gresie cat si pe covoarele mai putin groase, iar pentru spatiile inguste veti putea sa folositi duza inclusa in pachet. Cele doua butoane pentru derularea automata a cablului si pentru pornire/oprire au dimensiuni destul de mari astfel ca vor putea sa fie apasate si cu piciorul.

Puncte tari

  • Design modern
  • Aspirare eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor
  • Consum redus de energie
  • Raza bune de operare
  • Accesoriu pentru spatiile inguste
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Filtrarea aerului reemis nu este eficienta
  • Nivelul de zgomot este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACTY-718G

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.