Monitor LED ASUS Gaming VP228TE

Prezentare Monitor LED ASUS Gaming VP228TE 21.5

Un gamer trebuie sa aiba la dispozitie cele mai bune resurse tehnice pentru a savura un joc si pentru a face performante. Incepand de la un scaun comod, ergonomic, cu care se poate misca liber, si pana la o placa de sunet si la un monitor de dimensiuni mari, cu o rezolutie care sa ii permita sa observe cele mai mici detalii, dotarea tehnica trebuie sa fie cea mai performanta existenta. 

Un monitor cu o rezolutie excelenta recomandat pentru jocurile nou aparute este Asus Gaming VP228TE de 21.5 inch.

Diagonala mare, de 21.5 inch ofera jucatorului o perspectiva ampla, observandu-se astfel o suprafata mare a campului de lupta, iar rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si rata de aspect de 16:9 permit observarea celor mai mici detalii.

Nuantele de negru sunt foarte clare, iar textura pamantului si a padurilor se vede foarte clar, impiedicand dusmanul sa se camumfleze in teren.

Aceste nuante, impreuna cu nuantele de alb ating valori extreme, imaginea capatand astfel o claritate deosebita.

Panoul de tip TN utilizat la producerea monitorului ofera un timp de raspuns de 1 ms, ceea ce il face alegerea potrivita pentru orice tip de joc se ruleaza.

Acest parametru elimina orice urma reziduala nedorita, iar artefactele ce apar deseori in timpul imaginii raman vestigii ale trecutului. Imaginea devine astfel fluida, iar cursele auto isi pot pastra ritmul apropiat de cel din realitate.

Randamentul maxim al acestui tip de panou este reliefat de folosirea LED-urilor ca si sursa de iluminare, acestea fiind dispuse pe marginea monitorului, fapt ce ii ofera un contrast si o luminozitate exceptionala (contrastul dinamic ajunge pana la 100000000 : 1, cel normal este de 1000 : 1,iar luminozitatea este de 200 cd / m2).

Unghiul maxim de vizualizare al imaginilor este de 90 / 65 grade si permite observarea obiectelor chiar daca jucatorul se misca pe scaun iar privirea nu este perpendiculara pe ecran.

Asus foloseste pentru acest monitor doua tehnologii suplimentare pentru a asigura o imagine si o paleta coloristica de exceptie: Splendid Plus si Vivid Pixel, ce sunt folosite pentru optimizarea imaginii si pentru a obtine culori vii (numarul acestora este de 16,7 milioane culori).

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret Pentru Monitor LED ASUS Gaming VP228TE

Pentru partea video, monitorul dispune de urmatoarele setari:

 • Opt moduri SPLENDID Preset;

 • Patru moduri color temperature selection;

 • Trei moduri Skin Tone Selection;

 • QuickFit;

 • GamePlus.

Jucatorii pot alege dintre patru tipuri de tinte, fiecare fiind aleasa dupa personalitatea practicantului unui anumit joc, iar functie speciala de timer anunta jucatorii cat timp au petrecut in fata ecranului; unghiul de inclinare este generos si variaza intre 5 si 20 de grade.

Functia ABC Blue light filter este perfecta atat in cazul jocurilor, cat si pentru cumparaturile online, deoarece se pot admira produsele de pe paginile web la culorile reale, fara variatii de culoare.

Odata functia setate pe modul ”Multimedia” aceasta va proteja ochii, acest lucru realizandu-se concomitent cu o performanta video si audio foarte ridicata, iar prin reducerea nivelului de lumina albastra ochii vor fi mai protejati si mai odihniti, indiferent de numarul de ore petrecut in fata monitorului.

Rata de refresh orizontala este de 30 – 83 kHz, iar cea verticala ajunge la valorile 50 – 75 Hz.

Consumul de energie este unul dintre cele mai reduse de pe piata, iar pretul fara concurenta face monitorul un produs in fata caruia este greu sa rezisti.

Monitorul Asus Gaming VP228TE are doua boxe integrate (fiecare de 1,5 W) si are avantajul de a putea fi montat si pe perete, deoarece este compatibil VESA 100 x 100.

Conectivitatea este buna pentru un monitor din aceasta clasa si este asigurata de 1 port DVD – D, 1 port VGA si o mufa de 3,5 mm destinata castilor.

Monitorul Asus Gaming VP228TE . are o greutate de 3,5 kilograme (incluzand suportul) si dimensiunile (fara suport) de 513 x 309 x 52.1 mm.

Puncte forte:

 • Diagonala mare;

 • Timp de raspuns mic;

 • Rezolutie Full HD;

 • Boxe incluse;

 • Format wide;

 • Design placut;

 • Consum redus de energie electrica

Puncte slabe:

 • La maxim boxele pot distorsiona;

 • Unghiul de vizibilitate dauneaza uneori culorilor;

 • Nu are port HDMI;

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret Pentru Monitor LED ASUS Gaming VP228TE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.